Počela prodaja “early bird” ulaznica

Ulaznice za 20. Jazz Fest Sarajevo 2016 po “early bird” cijenama možete kupiti na linku ulaznice.

Ulaznice po “early bird” cijenama nije moguće rezervirati već isključivo kupiti. Kupovinom “early bird” ulaznica štedite od 10 do 12 KM po pojedinačnoj ulaznici ili 96 KM za komplet ulaznica.

Ove godine posjetioci Jazz Festa će svaku večer imati priliku pogledati veći broj koncerata za cijenu jedne ulaznice, koje će tokom narednih 15 dana biti prodavane po popularnim “early bird” cijenama od 18 do 28 KM, dok će dnevna ulaznica za sarajevski maraton Johna Zorna kojeg će činiti 12 ansambala, iznositi 62 KM.

Prilikom kupovine ulaznica, kao i prethodnih godina, možete odabrati opciju ličnog preuzimanja ulaznica u prostorijama Jazz Festa ili u box officeu, ili opciju dostave – besplatne na području Sarajeva ili pouzećem za sve druge adrese u Bosni i Hercegovini uz minimalnu naknadu od 5 KM koja se plaća po preuzimanju. Kupljene ulaznice mogu se preuzeti sve do dana koncerta za koji važe.

Kupovina ulaznica vrši se platnim karticama MasterCard, Maestro, Visa i Visa Electron. Sigurnost online kupovine garantira PikPay Servisu, a osigurana je visokim nivoom zaštite kao što je SSL i PCI DSS certifikat u komunikaciji sa bankom.

Jazz Fest Sarajevo 2024

2. aprila 2024.

U petak četiri koncerta

10. novembra 2023.

Drugi dan – tri trija!

9. novembra 2023.