U podne počela prodaja ulaznica

Danas u podne u Bosanskom kulturnom centru počeo je sa radom box office 17. Jazz Festa Sarajevo 2013.

U direkciji festivala koji će trajati od 5. do 10. novembra smo zadovoljni interesom koji je publika pokazala za sve festivalske programe, u proteklih nešto više od mjesec dana koliko je trajala rezervacija ulaznica putem interneta. Već prošle sedmice rasprodate su ulaznice za koncert trija Davida Gilmorea, te će ovaj koncert umjesto u Pozorištu mladih biti organiziran u BKC-u kako bi svi koji žele pogledati ovaj koncert to imali priliku i učiniti.

Ulaznice u pretprodaji koštaju 20% manje te cijena za najveći broj koncerata iznosi 12 KM, a samo za prva tri koncerta u BKC-u: Abraham Inc, The John Scofield Uberjam i Jack DeJohnette Group feat. Don Byron ulaznice koštaju 24 KM. Već tradicionalno, ulaznica za nedjeljni koncert za djecu je 5 KM dok je ulaz na muzičku radionicu za djecu školskog i predškolskog uzrasta besplatan.

Ulaznice za ovogodišnji 17. Jazz Fest će samo na dan koncerta biti prodavane po punoj cijeni. Prodaja ulaznica bit će vršena isključivo u BKC-u, svakim danom osim nedjelje od 12.00 do 20.00.

Jazz Fest Sarajevo 2024

2. aprila 2024.

U petak četiri koncerta

10. novembra 2023.

Drugi dan – tri trija!

9. novembra 2023.