ANKETA JAZZ FESTA

Jazz Fest Sarajevo vas poziva da sudjelujete u kratkoj anketi kojom zelimo nastaviti direktnu komunikaciju sa publikom i procijeniti vase zadovoljstvo festivalom.

Pozivamo i sve one koji do sada nisu posjecivali Jazz Fest Sarajevo da takodjer ucestvuju u anketi kako bismo se upoznali i sa njihovim stavovima.

Vasa misljenja su nam vrlo vazna kako bismo naredna izdanja festivala dodatno unaprijedili u skladu sa sugestijama publike, stoga vas molimo da budete iskreni u odgovorima. Anketu mozete ispuniti u narednih nekoliko dana na sljedecem linku:

JAZZ FEST ANKETA

Anketa je pripremljena u saradnji sa agencijom za marketing konsalting i istrazivanje Valicon.

Unaprijed hvala na odvojenom vremenu i vidimo se ponovo na 13. Jazz Festu Sarajevo 2009, od 4. do 8. novembra!

IZJAVA O ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA
Agencija VALICON je u skladu s kodeksom ESOMAR-a i AAPOR-a obvezna stititi li?ne podatke ispitanika. VALICON na svaki na?in osigurava podatke koji bi mogli ukazati na identitet osobe, firme ili institucije koja je sudjelovala u istrazivanju. Svi podaci koji mogu uputiti na identitet bit ce uklonjeni iz izvjestaja i baze podataka. Svaki pokusaj namjerne i neovlastene identifikacije ispitanika ili otkrivanja identiteta, od strane VALICON istrazivanja ili od strane naru?itelja istrazivanja zna?i krsenje gore navedenih kodeksa.

Srdacan pozdrav
Jazz Fest Sarajevo

Jazz Fest Sarajevo 2024

2. aprila 2024.

U petak četiri koncerta

10. novembra 2023.

Drugi dan – tri trija!

9. novembra 2023.