ANKETA JAZZ FESTA

Jazz Fest Sarajevo vas poziva da sudjelujete u kratkoj anketi kojom zelimo nastaviti direktnu komunikaciju sa publikom i procijeniti vase zadovoljstvo festivalom.

Pozivamo i sve one koji do sada nisu posjecivali Jazz Fest Sarajevo da takodjer ucestvuju u anketi kako bismo se upoznali i sa njihovim stavovima.

Vasa misljenja su nam vrlo vazna kako bismo naredna izdanja festivala dodatno unaprijedili u skladu sa sugestijama publike, stoga vas molimo da budete iskreni u odgovorima. Anketu mozete ispuniti u narednih nekoliko dana na sljedecem linku:

JAZZ FEST ANKETA

Anketa je pripremljena u saradnji sa agencijom za marketing konsalting i istrazivanje Valicon.

Unaprijed hvala na odvojenom vremenu i vidimo se ponovo na 13. Jazz Festu Sarajevo 2009, od 4. do 8. novembra!

IZJAVA O ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA
Agencija VALICON je u skladu s kodeksom ESOMAR-a i AAPOR-a obvezna stititi li?ne podatke ispitanika. VALICON na svaki na?in osigurava podatke koji bi mogli ukazati na identitet osobe, firme ili institucije koja je sudjelovala u istrazivanju. Svi podaci koji mogu uputiti na identitet bit ce uklonjeni iz izvjestaja i baze podataka. Svaki pokusaj namjerne i neovlastene identifikacije ispitanika ili otkrivanja identiteta, od strane VALICON istrazivanja ili od strane naru?itelja istrazivanja zna?i krsenje gore navedenih kodeksa.

Srdacan pozdrav
Jazz Fest Sarajevo

U petak četiri koncerta

10. novembra 2023.

Drugi dan – tri trija!

9. novembra 2023.

Večeras počinjemo!

8. novembra 2023.