PEUGEOT ZVANICNO VOZILO 12. JAZZ FESTA

Zvani?no vozilo 12. medjunarodnog festivala Jazz Festa Sarajevo 2008 je Peugeot ?iji je generalni uvoznik i distributer kompanija Vermont doo iz Sarajeva.

Peugeot automobili sinonim su elegancije, kvaliteta i atraktivnosti, te predstavljaju idealan spoj sa jednim od najzna?ajnijih festivala u Bosni i Hercegovini, sto je povrdjeno potpisivanjem sponzorskog ugovora izmedju kompanije Vermont i Jazz Festa. Predstavnici Vermonta su s ponosom podrzali ovu kulturnu manifestaciju, te istakli kako Peugeotov slogan „stvoren za uzivanje“ u potpunosti odgovara festivalu koji publici iz cijele zemlje donosi istinsko uzivanje u kreativnoj muzici.

„Ponosni smo sto je Peugeot zvani?no vozilo 12. Jazz Festa Sarajevo 2008. Velika svjetska imena koja nastupaju po najatraktivnijim svjetskim scenama dolaze u Sarajevo, a ovaj festival dokazuje da Sarajevo u kulturnom i umjetni?kom smislu moze pratiti trendove svjetskim metropolama“, kazao je Deniz Bejtula, direktor marketinga i prodaje kompanije Vermont i dodao kako se Peugeot svojim kvalitetom, elegancijom, modernim dizajnom, savremenim tehnoloskim dostignucima potpuno uklapa u viziju Jazz Festa.

Publika Bosanskog kulturnog centra osim kvalitetnih koncerata imat ce priliku poblize se upoznati sa Peugeotom i saznati vise informacija o ponudama Vermonta. Jedno od vozila tokom festivala bit ce izlozeno u foajeu BKC-a.

Jazz Fest Sarajevo 2024

2. aprila 2024.

U petak četiri koncerta

10. novembra 2023.

Drugi dan – tri trija!

9. novembra 2023.