Ako volite muziku, vjerujete u vrijednosti koje promoviramo i želite podržati naš rad, vašu donaciju možete uplatiti odmah putem monri sistema.

Podržite rad Jazz Festa

Zašto?

Jazz Fest Sarajevo je najstariji i najznačajniji međunarodni muzički festival i jedan od važnijih međunarodnih kulturnih događaja u Bosni i Hercegovini. Udruženje Jazz Fest Sarajevo je nezavisna organizacija koja djeluje od 1997. godine, do sada smo predstavili više od 900 umjetnika iz 65 zemalja na preko 500 koncerata, više od 120 bosanskohercegovačkih muzičara nastupilo je na festivalu, organizirali smo više od 200 različitih edukativnih programa, radionica, izložbi, majstorskih časova, razgovora, predavanja.

U Bosni i Hercegovini smo premijerno predstavili velike i značajne umjetnike, brojne dobitnike Grammyja, organizirali smo evropske i svjetske premijere, a 2019. godine dobili smo prestižnu strukovnu nagradu EJN Award for Adventurous Programming.

Iz Sarajeva i Bosne i Hercegovine, Jazz Fest šalje najljepšu sliku ove divne zemlje, sliku koja oduševljava i profesionalce i publiku koja dolazi na festival iz različitih gradova i različitih zemalja.

Ukoliko niste u mogućnosti dati donaciju, dovoljno je što ste naša publika, što volite muziku i što pratite naš rad.

***

Ako želite dati donaciju ali ne želite koristiti kartično plaćanje putem interneta, uplatu možete izvršiti na naš bankovni račun 1610000021700075 ili nas kontaktirajte putem maila [email protected] ili telefona 033 550 480.