Ne propustite priliku da učite od međunarodnih umjetnika kroz seriju radionica i razgovora sa učesnicima ovogodišnjeg Jazz Festa!

Od 2. do 6. novembra boravite u Sarajevu i uživajte u druženjima sa međunarodnim umjetnicima, u vrhunski produciranim koncertima, prisustvujte tonskim probama, upoznajte se sa kolegama iz regije.

Gdje: Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Kada: 2. – 6. novembar 2016.

Učesnici: Program je namijenjen studentima muzike i jazz muzičarima uzrasta od 18 do 35 godina, iz sljedećih zemalja: Bosne i Hercegovine, Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Kosova i Makedonije. Program je otvoren i za muzičare izvan okvira jazza, zainteresovane za istraživanje i iznalaženje novih pristupa u stvaranju muzike.

Troškovi: Organizator snosi troškove prijevoza polaznika programa do Sarajeva, troškove hotelskog smještaja (5 noćenja), troškove organizacije pohađanja radionica i besplatne ulaznice za sve festivalske programe.

Prijave su zatvorene 14. oktobra.

Odabir polaznika: Selekciju polaznika vrši direkcija Jazz Festa. Polaznici će do 17. oktobra putem e-maila biti obaviješteni o rezultatima.

Dodatne informacije:
tel: +387 33 550 480
e-mail: [email protected]