Pogodnosti za klijente UniCredit Bank

UniCredit Bank kao sponzor Jazz Festa Sarajevo omogućio je posebne pogodnosti svojim klijentima prilikom kupovine ulaznica za koncerte ovogodišnjeg, XX3. izdanja međunarodnog muzičkog festivala Jazz Festa Sarajevo koje će biti održano od 7. do 10. novembra.

U toku pretprodaje ulaznica, svi korisnici m-kartice, nove bankarske usluge UniCredit Bank, ostvaruju popust od 10% na svaku kupovinu pojedinačnih ulaznica za festivalske koncerte, i to na prodajnom mjestu u box officeu Jazz Festa (adresa: La Benevolencija 14).

U ovom periodu, planirana je i posebna akcija samo za korisnike m-kartice – mogućnost kupovine kompleta festivalskih ulaznica po jedinstvenoj cijeni od 170 KM, što podrazumijeva ulaznice za ukupno 15 festivalskih programa na 4 različite lokacije.

Popuste od 10% je moguće ostvariti i za kupovinu festivalskih majica i cekera. Ove akcije važe isključivo za kupovinu obavljenu u box officeu Jazz Festa, a slične akcije UniCredit Bank planira i tokom festivala.

M-kartica UniCredit Bank nova je usluga koja omogućava kartično plaćanje roba i usluga na POS terminalima uz korištenje mobilnog telefona. Uslugu je moguće aktivirati odmah, putem aplikacije koja je dostupna u Google Play trgovini za sve android uređaje.

 

 

Jazz Fest Sarajevo 2024

2. aprila 2024.

U petak četiri koncerta

10. novembra 2023.

Drugi dan – tri trija!

9. novembra 2023.