Jazz i Sberbank su savršen par

Međunarodni muzički festival Jazz Fest Sarajevo ove godine obilježava 20. godišnjicu postojanja, a od 2. do 6. novembra na različitim lokacijama ponudit će publici više od 30 koncertnih nastupa. Ovaj značajan jubilej Jazz Fest dočekuje uz novog sponzora, Sberbank BH.

“Ove godine jedan od najznačajnijih partnera Jazz Festa je Sberbank. Drago nam je da saradnju počinjemo u godini kada naš festival obilježava 20. godišnjicu. Podrškom Jazz Festu, Sberbank se pokazuje ne samo kao dobar partner već i kao društveno odgovorna banka”, kaže Đana Karavdić iz direkcije Jazz Festa.

“Jazz je izuzetno kreativan, energičan, međunarodan, te veoma raznolik muzički žanr. Tako mi doživljavamo i našu banku što čini jazz i Sberbank savršenim parom”, kaže Vedran Peršić, direktor sektora Marketing i komunikacije Sberbank BH. “Želja nam je da, s jedne strane, pomognemo u organizaciji festivala, a  s druge strane, želimo našim klijentima u premium segmentu ponuditi dodatne benefite kroz bonus ulaznice”, dodaje Peršić.

Banka će  u okviru promocije sponzorstva 20. Jazz Festa pokloniti po dvije ulaznice po izboru za kupovinu 10 i više ulaznica aktuelnim korisnicima Premium Business Plus paketa, kao i onima koji ovaj paket ugovore do 30. oktobra. Detaljnije informacije o tome kako postati korisnik Plus paketa, potražite na www.sberbank.ba.

Jazz Fest Sarajevo 2024

2. aprila 2024.

U petak četiri koncerta

10. novembra 2023.

Drugi dan – tri trija!

9. novembra 2023.