Rasprodan koncert Al Di Meole!

Ulaznice za koncert američkog gitariste Al Di Meole rasprodate su i prije otvaranja box officea u kojem će se vršiti prodaja ulaznica za koncerte 19. Jazz Festa.

U protekla dva mjeseca prodaja i rezervacija pojedinačnih ulaznica kao i kompleta ulaznica vršila se putem interneta, a posjetioci iz Bosne i Hercegovine, zemalja regije te Austrije, Italije, Njemačke i Turske pokazali su veliki interes za sve programe festivala. Dugogodišnja redovna publika Jazz Festa razgrabila je u rekordnom roku i komplete ulaznica, koje su stavljene u prodaju u ograničenom broju, a omogućavali su uštedu od 30%.

U ponedjeljak 26. oktobra u Bosanskom kulturnom centru bit će otvoren Box office Jazz Festa u kojem će biti moguće kupiti ulaznice za sve ostale koncerte festivala po pretprodajnoj cijeni i na svakoj kupljenoj ulaznici uštediti 5KM.

Preporučujemo svima koji planiraju posjetiti ovogodišnji festival da svoje ulaznice kupe na vrijeme jer se očekuje da će u danima koji dolaze jedan po jedan još neki koncerti biti rasprodani.

Box office Jazz Festa u BKC-u će raditi svaki dan osim nedjelje od 12.00 do 20.00 a oni koji žele ulaznice kupiti putem interneta, moći će to učiniti još samo naredne sedmice na ovom linku.

Jazz Fest Sarajevo 2024

2. aprila 2024.

U petak četiri koncerta

10. novembra 2023.

Drugi dan – tri trija!

9. novembra 2023.