U prodaji ulaznice za praznik muzike u Sarajevu

Počela je prodaja i rezervacija ulaznica za predstojeći 19. Jazz Fest Sarajevo koji će od 3. do 8. novembra predstaviti uzbudljiv i atraktivan program na glavnoj festivalskoj sceni u Bosanskom kulturnom centru.

Do 14. septembra u prodaji će biti Early Bird ulaznice, odnosno, rane ulaznice koje posjetiocima festivala omogućavaju uštedu od 10 KM po ulaznici, čime nastojimo omogućiti što većem broju posjetilaca da ulaznice kupe ili rezerviraju po nižim cijenama.

Ulaznice po cijenama već od 25 KM za koncerte glavnog programa te 5 KM za koncert za djecu mogu se kupiti i rezervirati na ovom linku, a obezbijedili smo i dostavu ulaznica na području cijele Bosne i Hercegovine.

Tigran Hamasyan Trio, Jason Moran Fats Waller Dance Party, Al Di Meola Elysium and More Unplugged, Arve Henriksen & Christian Fennesz, Tomasz Stanko Band, Vladimir Kostadinović 4tet, Kurt Elling Passion World, Edgar Tones & The Su’sis with Big Band program je koji u BKC-u na 19. Jazz Festu obećava praznik za sve ljubitelje muzike, u prvoj sedmici novembra u Sarajevu.

Prateći programi festivala bit će objavljeni naknadno.

Jazz Fest Sarajevo 2024

2. aprila 2024.

U petak četiri koncerta

10. novembra 2023.

Drugi dan – tri trija!

9. novembra 2023.