Dugogodišnje partnerstvo Jazz Festa i DB Schenkera

Već šestu godinu zaredom, DB Schenker je ponosni sponzor Jazz Festa Sarajevo.

DB Schenker pruža kompletnu logističku uslugu za potrebe festivala, te na taj način doprinosi uspjehu koji Jazz Fest ostvaruje već dugi niz godina.

Kao jedan od vodećih logističkih operatera na domaćem i svjetskom tržištu, DB Schenker svojim klijentima i poslovnim partnerima pruža najpovoljnija rješenja u oblasti međunarodne špedicije i  transporta, svim prijevoznim sredstvima, za  sve vrste roba i sa svih destinacija širom svijeta.

140 godina tradicije DB Schenkera na svjetskom nivou, više od decenije uspješnog poslovanja na tržištu Bosne i Hercegovine, usvojeni standardi i profesionalan odnos prema postavljenim zadacima, siguran su garant kvalitete, brze i cjenovno povoljne usluge.

Svojim klijentima u Bosni i Hercegovini DB Schenker nudi kompletnu logističko-špeditersku uslugu kroz odjele cestovnog, željezničkog, avio i pomorskog transporta, kao i odjela carinjenja i skladištenja. Preko 40 stručnih i iskusnih uposlenika, u Sarajevu i na graničnim prijelazima Bosanski Brod i Gradiška, u svakom momentu mogu pružiti kvalitetnu uslugu u oblasti međunarodne špedicije i savremenog logističkog poslovanja i pomoći vam u realizaciji postavljenih zadataka.

DB Schenker u Bosni i Hercegovini je dio koncerna DB Mobility Logistics AG, Njemačka, koji upošljava preko 100.000 ljudi, u 2.400 poslovnica i više od 150 zemalja svijeta.

Jazz Fest Sarajevo 2024

2. aprila 2024.

U petak četiri koncerta

10. novembra 2023.

Drugi dan – tri trija!

9. novembra 2023.