Saradnja Versa i Jazz Festa

Jučer je potpisan ugovor o saradnji između kompanije Verso i međunarodnog muzičkog festivala Jazz Fest Sarajevo, čime je ova kulturna manifestacija dobila još jednog značajnog partnera. Ugovor o saradnji potpisali su Đana Karavdić ispred Jazz Festa i Haris Ćeremida, direktor kompanije Verso, koji su izrazili uvjerenje da će saradnja rezultirati obostranim zadovoljstvom, te su najavili povećanje obima saradnje u narednoj godini.

Verso će tokom festivala, od 1. do 6. novembra u Bosanskom kulturnom centru instalirati i predstaviti najmoderniju video-konferencijsku i multimedijalnu opremu proizvođača Cisco Systems, koju će posjetiocima Jazz Festa prezentirati Versovi inženjeri.

Verso nudi cjelovit paket usluga za čitav životni vijek rješenja, od savjetodavnih i implementacijskih servisa, održavanja i proaktivnih eksploatacijskih servisa, do edukacije i treninga. Verso je regionalni “Networking Powerhouse” koji obuhvaća tehnološka, organizacijska, poslovna i tržišna znanja i pružaju usluge potrebne kompanijama za prelazak na mrežnu ekonomiju. Verso je snažno usredotočen na pružatelje usluga i poslovne korisnike i ima višegodišnje iskustvo u međunarodnim projektima primjenjujući rješenja IP telefonije, IP videa, te upravljanja mrežama širom EMEA regije.

Jazz Fest Sarajevo 2024

2. aprila 2024.

U petak četiri koncerta

10. novembra 2023.

Drugi dan – tri trija!

9. novembra 2023.