ANKETA JAZZ FESTA

Jazz Fest Sarajevo vas poziva da sudjelujete u kratkoj anketi kojom zelimo uspostaviti direktni kontakt sa publikom i procijeniti vase zadovoljstvo festivalom.

Pozivamo i sve one koji do sada nisu posjecivali Jazz Fest Sarajevo da takodjer ucestvuju u anketi kako bismo se upoznali i sa njihovim stavom.

Vasa misljenja su nam vrlo vazna kako bismo naredna izdanja festivala dodatno unaprijedili u skladu sa sugestijama publike, stoga vas molimo da budete iskreni u odgovorima. Anketu mozete ispuniti od danas do 25. aprila na sljedecem linku:

JAZZ FEST ANKETA

Anketa je pripremljena u saradnji sa agencijom za marketing konsalting i istrazivanje Valicon.
Unaprijed hvala na odvojenom vremenu i vidimo se ponovo na 12. Jazz Festu Sarajevo 2008, od 5. do 9. novembra!

IZJAVA O ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA
Agencija VALICON je u skladu s kodeksom ESOMAR-a i AAPOR-a obvezna ?uvati osobne podatke ispitanika. VALICON na svaki na?in osigurava podatke koji bi mogli ukazati na identitet osobe, tvrtke ili institucije koja je sudjelovala u istrazivanju. Svi podaci koji mogu uputiti na identitet su uklonjeni iz izvjestaja i baze podataka. Svaki pokusaj namjerne i neovlastene identifikacije ispitanika ili otkrivanja identiteta, od strane VALICON istrazivanja ili od strane naru?itelja istrazivanja zna?i krsenje gore navedenih kodeksa.
U petak četiri koncerta

10. novembra 2023.

Drugi dan – tri trija!

9. novembra 2023.

Večeras počinjemo!

8. novembra 2023.