Nastavak saradnje sa DB Schenkerom

DB Schenker i ove godine ponovo nastupa kao logistički partner međunarodnog muzičkog festivala Jazz Fest Sarajevo, koji obilježava svoju 15. godišnjicu uspješnog djelovanja.

Sa više od 90.000 uposlenih u preko 2.400 poslovnica u više od 150 zemalja širom svijeta, DB Schenker d.o.o. Sarajevo predstavlja dio koncerna DB Mobility Logistics AG, čije je sjedište u Essenu, Njemačka.

Kao jedan od vodećih logističkih operatera na domaćem i svjetskom tržištu, DB Schenker svoju politiku u BiH ne gradi samo na odnosu sa svojim klijentima i partnerima, već i na odnosu sa širom zajednicom u kojoj djeluje.

“Kao i prethodnih godina, ponovo smo se opredijelili da sponzoriramo i podržimo rad Jazz Festa zbog vrhunske kvalitete programa kojim svake godine obogati kulturni život našeg grada.”, kaže Salko Kruho, direktor DB Schenkera za BiH i dodaje: “Ove godine i naša kompanija obilježava jubilej, 10 godina uspješnog rada u BiH, te smo i na ovaj način htjeli ostaviti svoj trag na značajnom muzičkom festivalu kao što je Jazz Fest.”

DB Schenker je zvanični prijevoznik opreme 15. Jazz Festa Sarajevo 2011. “Poslovni moto naše kompanije je da organiziramo uspjeh širom svijeta. U tom kontekstu nas doprinos Jazz Festu je samo mala podrška njihovom velikom uspjehu”, naglašava direktor DB Schenkera.

Jazz Fest Sarajevo 2024

April 2, 2024

U petak četiri koncerta

November 10, 2023

Drugi dan – tri trija!

November 9, 2023