Music Meeting

MUSIC MEETING

Bosna i Hercegovina, Slovenija, Hrvatska, Srbija, Kosovo, Crna Gora, Makedonija
22 Subota August
05:31h
Bosanski kulturni centar, Branilaca Sarajeva 24
0,00 KM

Ne propustite priliku da učite od međunarodnih umjetnika kroz seriju radionica i razgovora sa učesnicima ovogodišnjeg Jazz Festa!

Od 3. do 8. novembra boravite u Sarajevu i uživajte u druženjima sa međunarodnim umjetnicima, u vrhunski produciranim koncertima, prisustvujte tonskim probama, upoznajte se sa kolegama iz regije. I sve to BESPLATNO!

Gdje: Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Kada: 3. – 8. novembar 2015.

Učesnici: Program je namijenjen studentima muzike i jazz muzičarima uzrasta od 18 do 27 godina, iz sljedećih zemalja: Bosne i Hercegovine, Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Kosova i Makedonije. Program je otvoren i za muzičare izvan okvira jazza, zainteresovane za istraživanje i iznalaženje novih pristupa u stvaranju muzike. Planirani broj polaznika: 80.

Troškovi: Organizator snosi troškove prijevoza polaznika programa do Sarajeva, troškove hotelskog smještaja (5 noćenja), troškove organizacije pohađanja radionica i ulaznica za sve festivalske programe.

Prijave na program su završene. Aplikanti će biti obaviješteni o rezultatima putem e-maila.

Odabir polaznika: Selekciju polaznika vrši direkcija Jazz Festa. Polaznici će do 15. oktobra putem e-maila biti obaviješteni o rezultatima.

Dodatne informacije:
tel: +387 33 550 480
e-mail: musicmeeting@jazzfest.ba